KARS / DİGOR - Sorguçkavak İlkokulu

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası olması nedeniyle okulumuzda deprem farkındalığı bilinci oluşturmak adına öğrencilerimize eğitimler verilmiş ve tatbikatlar gerçekleştirilmiştir.

Ock

2023-2024 eğitim öğretim yılının ilk dönemi 19.01.2024 Cuma günü sona erdi. Öğrencilerimiz karne almanın heyecanını yaşadılar. Öğrencilerimiz iki hafta sürecek tatilin ardından 5 Şubat 2024 Pazartesi eğitime başlayacaklar. Bütün öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Ekm

Sorguçkavak İlkokulu olarak tüm coşkumuzla, şiirlerimizle, gösterilerimizle Yaşasın Cumhuriyet! diyoruz. Nice nice 100 yıllara...

Ekm

Kars Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekiplerince okulumuzda konserler ve palyaço ile etkinlikler gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz ilk defa konsere katılmanın ve palyaço görmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadılar. Öğrencilerimize unutulmaz özel bir gün yaşatan ekibe okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kısaca Yerli Malı Haftası, her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanmaktadır. Bu tarihi ve önemli hafta kapsamında bizler de Sorguçkavak İlkokulu olarak tüm öğrencilerimize yerli malı kullanmanın önemini anlatmak, tutumlu olma ile birlikte bilinçli tüketici olma alışkanlığını kazandırmak ve de en önemlisi birlik-beraberlik içinde paylaşma duygusunu yaşatmak amacıyla okulumuzda Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası'nı büyük bir coşkuyla kutladık.

Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 99. yılı okulumuzda öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin katılımıyla yapılan tören ile coşkuyla kutlandı. Törenin yapılmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzda 2021-2022 eğitim-öğretim yılı başarıyla sona erdi. Her zaman yanımızda olan değerli velilerimize teşekkür eder öğrencilerimize iyi tatiller dileriz. Aramızdan ayrılan 4. sınıf öğrencilerimize yeni eğitim- öğretim hayatlarında başarılar dileriz.

Haz

Davetimizi kırmayıp öğrencilerimizin oyun parkuru ile tanışmasına vesile olan  ve onlara unutulmaz bir gün yaşatan Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Müdürü İbrahim GARİP'e, Haydar BAYRAM hocama ve ekibine çok teşekkür ederiz.  İyi ki varsınız. Çocuklar gülerse dünya güler.

Mrt

"01-07 Mart Deprem Haftası" etkinlikleri kapsamında, ülke genelinde planlanan eş zamanlı deprem tahliye tatbikatı okulumuzda 04.03.2022 tarihinde, saat 11.30'da planlandığı şekilde gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okul olarak Antalya Manavgat Öğer İlkokulu ile öğrencilerimiz arasında mektup arkadaşlığı başlattık, amacımız  mektup aracılığı ile yazı yazma alışkanlığının geliştirilmesi ve öğrencilerimizin sosyal medya dışında yazı aracılığı ile tanımadığı kendi akranları ile iletişim kurma ve gönül dostluğu kurma becerilerini geliştirmektir.

Ara

Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğrenci-öğretmen-veli işbirliği ile eğitimin kalitesini artırmak ve öğrencilerimizle daha etkili iletişim kurmak adına gerçekleştirilen veli ziyaretlerimiz devam ediyor. Şunu çok iyi biliyoruz ki öğrencilerimizin zihinlerine giden yol gönüllerinden geçer.

Kas

Okulumuzun İç kısmının boyanıp güzel bir görüntüye kavuşmasında bize destekte bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Köy Muhtarımız Merdan BOZYEL'e, velilerimiz: Davut TÜZÜN'e, Musa ZAN'a, Sedat BOZYEL'e, İlhan BOZYEL'e, Sezgin YULALI'ya ve fedakar öğretmenlerimize teşekkür ederiz.